Nytt toppmøte i Bergen om bærekraft

Nytt toppmøte i Bergen om bærekraft

30.09.2015

Bergen Marine Forskningsklynge ønsker å invitere deg til årets Sustainable Growth Summit i Bergen 29.-30. oktober i regi av NCE Seafood Innovation Cluster og Stockholm Resilience Center ved Stockholms Universitetet.

Fredag, lanserer FN sin bærekrafts agenda. Her etterlyses det nye måter for hvordan vi kan sikre sunn og bærekraftig mat som møter behovet til en stadig økende befolkning. Norge har et ansvar for å bidra til globale løsninger som verdens ledende matprodusent av bærekraftig mat fra havet.

For å finne de gode løsningene må vi samarbeide på tvers av næringsliv, forskning og politikk. Årets tema er derfor "Norwegian Seafood Innovations - Global Impacts" hvor vi går i dybden og gir deg ny og spennende innsikt fra ledende eksperter.


Noen av foredragsholderne er:

  • Professor Johan Rockström, direktør og professor Stockholm Resilience Center, Universitetet i Stockholm
  • Rasmus Hanson, stortingspolitiker, Miljøpartiet De Grønne
  • Dr. Gunhild Stordalen, grunnlegger av EAT Forum
  • Alf-Helge Aarskog, konserndirektør Marine Harvest
  • Lisa Emelia Svensson, ambassadør for Corporate Social Responsibility, Ministry for Foreign Affairs, European Commission

Ønsker du å delta på vår Sustainable Growth Summit 2015 kan du melde deg på her. Vi gjør oppmerksom på at vi dessverre kun har et begrenset antall plasser og oppfordrer til tidlig registrering.

Vi håper du har anledning til å være med å drive frem de riktige løsningene for fremtiden!